Εκθέσεις

7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020

Κατηγορία: Εκθέσεις

Η πρώτη μας παρουσία στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020, έκθεση Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Μαρούσι, στις 24-26 Ιανουαρίου 2020, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του καλού φαγητού ήταν εκεί και απόλαυσαν τα, υψηλής ποιότητας, προϊόντα μας. Στην ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», η οικοδέσποινα και πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι καταξιωμένοι chefs, μας μύησαν στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης και με τιμώμενη περιφέρεια την Κρήτη, μας μαγείρεψαν ιδιαίτερες γεύσεις της όμορφης Μεγαλονήσου.

Food Expo 2019

food expo 2019
Κατηγορία: Εκθέσεις

Το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην αγορά Τροφίμων και Ποτών φιλοξένησε για ακόμη μία χρονιά την εταιρεία Γρατσάνης Ι.Κ.Ε.
Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, συζητήσεις, δοκιμές και special events πλαισίωσαν αυτή την ξεχωριστή τριήμερη έκθεση, στην οποία πραγματοποιήθηκε και το Mediterranean Gastronomy Forum.
Η τέχνη της μαγειρικής του Λίβανου είχε την τιμητική της, μιας και ο Λίβανος ήταν η τιμώμενη χώρα για την Food Expo 2019.

Dairy Expo 2018

Κατηγορία: Εκθέσεις

Μια έκθεση ορόσημο για το χώρο του γάλακτος και του τυριού πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η εταιρεία μας, Γρατσάνης Ι.Κ.Ε., συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στην 5η αυτή έκθεση για τη Γαλακτοκομία και την Τυροκομία, Dairy Expo 2018.
Παράλληλα με την έκθεση, διεξήχθη και ο 2ος διαγωνισμός ελληνικών τυριών, σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχόλη Θεσσαλονίκης, στον οποίο καταφέραμε να «κερδίσουμε» και τον πιο δύσκολο κριτή, αποσπώντας χρυσό βραβείο για το κεφαλοτύρι μας.

Food Expo 2016

Κατηγορία: Εκθέσεις

Η 3η έκθεση Food Expo πραγματοποιήθηκε το 2016 στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η Food Expo αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και «δικαίως» προσελκύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Η συνεχόμενη αναβάθμισή της, την καθιστά έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του εγχώριου εμπορίου και προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του κόσμου.
Στη μεγάλη περιφερειακή διεθνή έκθεση, λοιπόν, συμμετείχε και η εταιρεία μας, Γρατσάνης Ι.Κ.Ε.

Εγγραφή στο Εκθέσεις

Η Ιστορία μας

Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Επικοινωνία

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Καστράκι, Φωκίδας

Ακολουθήστε μας!