ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνω το γάλα και όταν κάψει ρίχνω τον τραχανά.
Ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα , συνεχώς πήζει.
Βγάζω από την φωτιά την κατσαρόλα και ρίχνω μέσα την φέτα,τα αυγά χτυπημένα, αλάτι, μπεϊκιν Πάυερ και στο τέλος το βούτυρο.
Σε λαδωμένο αλευρωμένο ταψί κουζίνας ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά .
Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.
st.gratsanis (@) gmail.com
info (@) gratsani.gr
+30 26340 52700
+30 6972 795 360
Καστράκι, Φωκίδας