Τραχανόπιτα

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμ. τραχανά γλυκό ή ξινό η σταρένιο (πλιγουρένιο) Γρατσάνη
  • 1 lt γάλα πρόβειο η γίδινο Γρατσάνη
  • 200 γραμμ. τυρί φέτα τρίμμα Γρατσάνη
  • 1 φακελάκι μπεϊκιν Πάυερ
  • 100 γραμμ. βούτυρο Γρατσάνη
  • 5 αυγά
  • Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνω το γάλα και όταν κάψει ρίχνω τον τραχανά.
Ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα , συνεχώς πήζει.
Βγάζω από την φωτιά την κατσαρόλα και ρίχνω μέσα την φέτα,τα αυγά χτυπημένα, αλάτι, μπεϊκιν Πάυερ και στο τέλος το βούτυρο.
Σε λαδωμένο αλευρωμένο ταψί κουζίνας ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά .

 

 

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Η Ιστορία μας

Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Επικοινωνία

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Καστράκι, Φωκίδας

Ακολουθήστε μας!