ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνω το γάλα και όταν κάψει ρίχνω τον τραχανά.
Ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα , συνεχώς πήζει.
Βγάζω από την φωτιά την κατσαρόλα και ρίχνω μέσα την φέτα,τα αυγά χτυπημένα, αλάτι, μπεϊκιν Πάυερ και στο τέλος το βούτυρο.
Σε λαδωμένο αλευρωμένο ταψί κουζίνας ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά .
The "Creamery Gratsanis of Mornos " have experience in the dairy industry since 1973, while in recent years the company has a production workshop for traditional pasta.
st.gratsanis (@) gmail.com
info (@) gratsani.gr
+30 26340 52700
+30 6972 795 360
Kastraki, Fokidas