ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε με βούτυρο τα μανιτάρια(πλυμένα και σουρωμένα) μαζί με το σκόρδο , το σέλινο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Κατόπιν κόβουμε το κρέας σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε ροδέλες . Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει ξανθό μαζί με το κρέας .
Υστέρα βάζουμε το νερό, τον κύβο, το αλάτι, το πιπέρι και το κρασί για 3 λεπτά, στη συνέχεια τα μανιτάρια και τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αφήνουμε για 4 λεπτά στη φωτιά.
Τέλος γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού.
Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.
st.gratsanis (@) gmail.com
info (@) gratsani.gr
+30 26340 52700
+30 6972 795 360
Καστράκι, Φωκίδας