ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα μαζί με τον κύβο, τον πελτέ, τις τριμμένες ντομάτες, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε το λάδι και τον τραχανά.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσουν.
Χρειάζεται μια ώρα περίπου να βράσει.
Ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Όταν ψηθεί το κατεβάζουμε από την φωτιά .
Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.
st.gratsanis (@) gmail.com
info (@) gratsani.gr
+30 26340 52700
+30 6972 795 360
Καστράκι, Φωκίδας