Υλικά για 4 άτομα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το νεράκι, σε μέτρια φωτιά.
Όταν θα αρχίσει το νερό μας να ζεσταίνεται προσθέτουμε τον τραχανά, το αλάτι και το βούτυρο.
Παίρνουμε μια ξύλινη κουτάλα και ανακατεύουμε συνεχώς και αδιάκοπα.
Μετά από λίγο ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να ετοιμαστεί η σούπα μας!
Όταν βράσει σερβίρουμε ή με λιωμένο βούτυρο ή με σταγόνες λαδάκι.
Μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια ψωμιού .
The "Creamery Gratsanis of Mornos " have experience in the dairy industry since 1973, while in recent years the company has a production workshop for traditional pasta.
st.gratsanis (@) gmail.com
info (@) gratsani.gr
+30 26340 52700
+30 6972 795 360
Kastraki, Fokidas