Τραχανάς με φέτα και βούτυρο

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φλιτζάνια ξινό τραχανά Γρατσάνη
  • 6 φλιτζάνια νερό
  • 2 κ.σ. βούτυρο Γρατσάνη
  • Αλάτι
  • Φέτα τριμμένη Γρατσάνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το νεράκι, σε μέτρια φωτιά.
Όταν θα αρχίσει το νερό μας να ζεσταίνεται προσθέτουμε τον τραχανά, το αλάτι και το βούτυρο.
Παίρνουμε μια ξύλινη κουτάλα και ανακατεύουμε συνεχώς και αδιάκοπα.
Μετά από λίγο ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να ετοιμαστεί η σούπα μας!
Όταν βράσει σερβίρουμε ή με λιωμένο βούτυρο ή με σταγόνες λαδάκι.
Μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια ψωμιού .

A few words

The "Creamery Gratsanis of Mornos " have experience in the dairy industry since 1973, while in recent years the company has a production workshop for traditional pasta.

Why Gratsanis

  • 100% natural products
  • Quality
  • Consistency
  • Tradition

Contact details

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Kastraki, Fokidas

Follow us!